"Remember why you started."

January 11, 2017

We kennen allemaal dat gehaaste gevoel, 'even snel dit, ik wil zo graag nog dat, ik moet nog zoveel dingen doen.' Soms vergeet je waarom je bent begonnen en waarom je de dingen ook al weer doet zoals je doet. Aandacht hebben voor jezelf en de dingen die jij echt belangrijk en leuk vindt, dat lijkt een hele opgave anno 2017.

 

Ik bladerde vandaag door mijn archief, en kwam daar een van de foto's tegen die ik als eerste schoot met mijn camera. In de metadata gegevens staat dat hij in 2010 is gemaakt. Deze foto is gemaakt op de weg naar de camping vanaf Sale Marasino - Italië.

 

 

Waarom ik ben begonnen? Omdat ik het heel fijn vind om mijn creativiteit te uiten. Creativiteit is mijn allerbelangrijkste drijfveer, dus de volgende keer als ik even te snel ga, en ik niet meer weet waar ik mijn aandacht op moet vestigen, kijk ik nog eens in mijn archief! 


Liefs, 

Barbara

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle