Smidseleven magazine

March 8, 2017

Al sinds ik in de buik van mijn moeder zat, ben ik vaste gast bij de Smidse. (Thanks, mam!) Toen ik ooit met mijn vriendinnen op tafel stond te dansen, zei Ben: 'Oh, nu zie ik het, je bent er een van Diete!' Bar Bistro d' Olde Smidse is een begrip in Goor en omgeving. De Smidse is niet alleen mijn werkgever, waar ik met veel plezier mensen van eten en drinken voorzie, maar ook een tweede huiskamer waar ik naartoe ga buiten werktijd. 


In het kader van het 40 jarige jubileum heb ik samen met Ron Kuenenger, Elies en Karien Bergboer, en Glenn Begieneman mogen werken aan het 'Smidseleven' magazine. Ik maakte een boel portretten van vaste gasten, oud personeel en echte Smidse iconen. Ik ben blij dat ik aan dit mooie magazine heb mee mogen werken, want je leestafel is pas compleet met het 'Smidseleven' magazine. ;-)

Vandaag valt hij in heel Hof van Twente op de deurmat. 
Veel leesplezier!

Liefs, Babs


 

 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle