IMG_9859.jpg

Tarieven

01. PORTRETFOTOGRAFIE WE ZOEKEN VOORAF SAMEN NAAR DE JUISTE STIJL, KLEDING EN ZOEKEN NAAR EEN PASSENDE BEELDTAAL VOOR BIJ JE ONDERNEMING OF BAAN.

WE SPREKEN OP LOCATIE AF, EEN KOFFIETENTJE, DE STUDIO OF EEN PLEK WAAR JE GRAAG WERKT. IK STEL JE OP JE GEMAK EN SAMEN MAKEN WE DE MOOISTE PLAATJES VOOR JOUW BLOG, ONDERNEMING, SOCIAL MEDIA OF ANDERE ONLINE OF OFFLINE UITINGEN... 

MAX. 1 UUR FOTOGRAFEREN 
8 FOTO'S
MOGELIJKHEDEN OM MEER FOTO'S BIJ TE BESTELLEN 
MET NAAMSVERMELDING

€199,- EXCL. BTW EN REISUREN (UURTARIEF a 99,- EX BTW) EN REISKOSTEN 
(30 CT PER KM)


PRIJS IS P.P.

BarbaraTrienen__StimmtDigital_portrait_0
BarbaraTrienen__GoodzoBV0038IMG_28240618

MEER PAKKETTEN

scroll

PORTRET FOTOGRAFIE - BARBARA TRIENEN

Workshops 

01. PORTRETFOTOGRAFIE BASISKENNIS

VEEL MENSEN HEBBEN TEGENWOORDIG EEN SPIEGELREFLEXCAMERA OF COMPACTCAMERA IN BEZIT. IK HEB MET VEEL VERSCHILLENDE CAMERA’S GEWERKT, EEN COMPACTCAMERA, EEN ANALOGE CAMERA WAARBIJ JE JE LICHT NOG HANDMATIG MOET METEN EN NATUURLIJK DE DSLR DIGITALE SPIEGELREFLEX CAMERA. UITEINDELIJK VIND IK NIET DAT HET UITMAAKT MET WAT VOOR CAMERA JE FOTOGRAFEERT, MAAR GAAT HET ER OM WAT JE VASTLEGT EN HOE JE DAT DOET. OOK IN DEZE CURSUS GAAT HET ER OM MET WELK OOG JIJ DOOR JE CAMERA KIJKT. 


IN DEZE CURSUS BEHANDELEN WE DE INS & OUTS VAN DE PORTRETFOTOGRAFIE. IK LEG DE BASIS TECHNIEK VAN JE SPIEGELREFLEX CAMERA UIT, EN LEER JE HET VASTLEGGEN IN DE M-STAND VAN EEN SPREKEND BEELD. IN DEZE CURSUS WORDT VEEL AANDACHT BESTEED AAN BELICHTING, ONDERWERP EN REFLECTIE OP ELKAARS WERK.

IN 3 LESSEN, GAAN WE HEEL VEEL MOOIE DINGEN DOEN. WE LEREN OM JE EIGEN BEELDEN TE SELECTEREN: WAAR KIJK JE NAAR EN WAT IS BELANGRIJK? DOOR MET AANDACHT NAAR ELKAARS WERK TE KIJKEN, LEER JE NIET ALLEEN VAN JE EIGEN ZOEKTOCHT IN DE WERELD VAN PORTRETFOTOGRAFIE, MAAR OOK VAN DIE VAN ANDEREN.

02. BEGINNERS & GEVORDERDEN

NAAST DEZE DRIE LESSEN MOET JE IN DEZE PERIODE GENOEG TIJD HEBBEN OM AAN JE FOTOGRAFIE TE WERKEN.

BENODIGDHEDEN: SPIEGELREFLEX CAMERA EN TOEBEHOREN.

03. LESDATA: VOL!
DINSDAG 6 NOVEMBER 2018:
19:30 - 21:30
ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018: 13:30 - 15:30
DINSDAG 4 DECEMBER 2018:
19:30 - 21:30

KOSTEN: 169,- EURO P.P.

VOL! (MAIL VOOR ANDERE DATA!)

ROMEE STEENMEIJER - PORTRET
PORTRET - LEON EN MAY
FITS YOUR FEET

01. MAATWERK & CONCEPT/RECLAME FOTOGRAFIE


PROFESSIONELE BEELDENDE CONTENT BIJPASSEND BIJ JE ONDERNEMING, GEWOON OMDAT JULLIE HET FIJN VINDEN OM EEN VASTE FOTOGRAAF TE HEBBEN, AAN DE HAND VAN EEN CONCEPT, OF ZELFS IN SAMENWERKING MET JULLIE MARKETING AFDELING OF BUREAU? YES! I'M HERE! VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN, IK DENK GRAAG MET JULLIE MEE!


VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP! 

FITS YOUR FEET
FITS YOUR FEET
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle