PORTRET FOTOGRAFIE - BARBARA TRIENEN

Cursus & Workshops 

01. CURSUS BASISKENNIS PORTRETFOTOGRAFIE - MEERDERE DAGEN

VEEL MENSEN HEBBEN TEGENWOORDIG EEN SPIEGELREFLEXCAMERA OF COMPACTCAMERA IN BEZIT. IK HEB MET VEEL VERSCHILLENDE CAMERA’S GEWERKT, EEN COMPACTCAMERA, EEN ANALOGE CAMERA WAARBIJ JE JE LICHT NOG HANDMATIG MOET METEN EN NATUURLIJK DE DSLR DIGITALE SPIEGELREFLEX CAMERA. UITEINDELIJK VIND IK NIET DAT HET UITMAAKT MET WAT VOOR CAMERA JE FOTOGRAFEERT, MAAR GAAT HET ER OM WAT JE VASTLEGT EN HOE JE DAT DOET. OOK IN DEZE CURSUS GAAT HET ER OM MET WELK OOG JIJ DOOR JE CAMERA KIJKT. 


IN DEZE CURSUS BEHANDELEN WE DE INS & OUTS VAN DE PORTRETFOTOGRAFIE. IK LEG DE BASIS TECHNIEK VAN JE SPIEGELREFLEX CAMERA UIT, EN LEER JE HET VASTLEGGEN IN DE M-STAND VAN EEN SPREKEND BEELD. IN DEZE CURSUS WORDT VEEL AANDACHT BESTEED AAN BELICHTING, ONDERWERP EN REFLECTIE OP ELKAARS WERK.
 

IN 3 LESSEN, GAAN WE HEEL VEEL MOOIE DINGEN DOEN. WE LEREN OM JE EIGEN BEELDEN TE SELECTEREN: WAAR KIJK JE NAAR EN WAT IS BELANGRIJK? DOOR MET AANDACHT NAAR ELKAARS WERK TE KIJKEN, LEER JE NIET ALLEEN VAN JE EIGEN ZOEKTOCHT IN DE WERELD VAN PORTRETFOTOGRAFIE, MAAR OOK VAN DIE VAN ANDEREN.

02. BEGINNERS & MEDIUM GEVORDERD ;-)

NAAST DEZE DRIE LESSEN MOET JE IN DEZE PERIODE GENOEG TIJD HEBBEN OM AAN JE FOTOGRAFIE TE WERKEN.

BENODIGDHEDEN: SPIEGELREFLEX CAMERA EN TOEBEHOREN.

03. LESDATA: VOL!

 

VUL HET INSCHRIJFFORMULIER IN OM OP DE HOOGTE GEHOUDEN TE BLIJVEN VOOR NIEUWE DATA. 

KOSTEN: 199,- EURO P.P. 
 

ROMEE STEENMEIJER - PORTRET
PORTRET - LEON EN MAY

scroll

01. FOTOGRAFEREN MET DAGLICHT - BASIS KENNIS FOTOGRAFIE 1 DAG

FOTOGRAFEREN MET DAGLICHT! YAS, MIJN LIEVELINGS. IK GEBRUIK ZELDEN DE FLITSER OF ANDER KUNSTLICHT, OMDAT IK DAGLICHT EEN VAN DE BESTE EN MOOISTE LICHTBRONNEN VINDT OM MEE TE FOTOGRAFEREN. EN HET MOOISTE IS: JE KAN HET OVERAL, EN DUS OOK THUIS TOEPASSEN! 

IN DEZE CURSUS BEHANDELEN WE DE DE BASISKENNIS VAN FOTOGRAFIE. IK LEG DE BASIS VAN HET FOTOGRAFEREN IN DE -M- STAND UIT. IN DEZE CURSUS WORDT VEEL AANDACHT BESTEED AAN DE BELICHTING VAN JE FOTO MET DAGLICHT, EN HELP IK JE MET HET ONDER DE KNIE KRIJGEN VAN DE CAMERA INSTELLINGEN.


WE GAAN DEZE DAG HEEL VEEL LEREN OVER DE VERSCHILLENDE SOORTEN LICHT. WE LEREN OM MET WEINIG LICHT TOCH EEN MOOIE FOTO TE MAKEN, WE LEREN OM TE GAAN MET HARD EN ZACHT LICHT VAN DE ZON. OOK LEER IK JE HOE JE MOOI LICHT KAN HERKENNEN. EN HOE JE BIJVOORBEELD IN FELLE ZON TOCH EEN MOOIE FOTO MAAKT. OOK LEREN WE DE INVLOEDEN VAN JE WITBALANS. 'S OCHTENDS DE THEORIE, ' S MIDDAGS DE PRAKTIJK. 

02. BEGINNERS & MENSEN DIE EEN TECHNIEK/LICHT SKILLS WILLEN OPFRISSEN 


BENODIGDHEDEN: SPIEGELREFLEX CAMERA EN TOEBEHOREN.

03.  DATA: VOL! 

KOSTEN: 219,- EURO P.P.

INTERESSE? VUL HET INSCHRIJFFORMULIER IN EN JE KRIJGT Z.S.M. RESPONS!

 

IMG_8657.jpg
BarbaraTrienen_Karienbergboer010_IMG_983
IMG_6845.JPG

Workshop 

scroll

1407EB25-6F27-43D1-8A31-D3F897DAD1BB.JPG

Workshop 

01. FOTOGRAFEREN MET JE MOBIELE TELEFOON (INCL. 3 VERSCHILLENDE TELEFOON OPZET LENZEN) 

FOTOGRAFEREN MET JE TELEFOON, DAT DOEN WE ALLEMAAL. MAAR HOE ZORG JE ER NOU VOOR DAT JE MOOIE FOTO'S MAAKT EN WAAR MOET JE ALLEMAAL OP LETTEN TIJDENS HET FOTOGRAFEREN MET JE MOBIELE TELEFOON?

DAT GA IK JE VERTELLEN TIJDENS DE WORKSHOP FOTOGRAFEREN MET JE MOBIELE TELEFOON. WE GAAN HET HEBBEN OVER COMPOSITIE, LICHT EN IK GA JE MIJN GEHEIM VERTELLEN OVER MIJN FAVORIETE BEWERKINGSPROGRAMMA'S.

IN DE BASIS IS FOTOGRAFEREN MET JE MOBIEL HETZELFDE ALS FOTOGRAFEREN MET ELKE ANDERE CAMERA. WE GAAN LEREN HOE JE OMGAAT MET WEINIG LICHT TOCH EEN MOOIE FOTO MAAKT ZONDER TE FLITSEN, HOE JE IN RAW FOTOGRAFEERT EN HOE JE MET BEHULP VAN VERSCHILLENDE LENZEN ANDERE EFFECTEN KAN CREËREN. 02.  IK GEEF DEZE WORKSHOP OOK OP SCHOLEN EN BIJ BEDRIJVEN.

BENODIGDHEDEN: SMARTPHONE MET GOEDE CAMERA

03. VOL! VUL HET INSCHRIJFFORMULIER IN OM OP DE HOOGTE GEHOUDEN TE BLIJVEN VOOR NIEUWE DATA. 

KOSTEN: 99,- EURO P.P. MAX. 8 PERSONEN WORKSHOP VAN +/- 3,5 UUR.

VOOR GROTERE GROEPEN IN HET ONDERWIJS EN BEDRIJVEN; NEEM CONTACT OP VOOR EEN OFFERTE OP MAAT.
 

IMG-1126.JPG
IMG-2318.JPG

scroll

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle